3Devo

Productie van 3D Printers filament

3devodoo!

3devo is producent van filament makers (inkt voor 3D printers), shredders (het in stukjes hakken van 3D prints) en drogers (drogen van de kleine stukjes). 

In 2016 waren ze op zoek naar een oplossing voor een aantal administratieve handelingen die tot dan toe zeer tijdrovend, onlogisch en gebruiksonvriendelijk waren. Zo moesten bijv. voorraadmutaties tot dan toe handmatig in Excel verwerkt worden.

De open source achtergrond, en de overzichtelijkheid ten opzichte van andere ERP- aanbieders in combinatie met de prijs maakte het dat 3devo voor Odoo koos.

Hierna kwamen ze na een zoektocht op internet bij Odoo Experts als implementatiepartner terecht. De combinatie van de helderheid, de kosten en de klik met de consultant gaven de doorslag om voor ons te kiezen. 

De implementatie zelf ging niet zonder slag of stoot. Er moest veel veranderen in de werkwijzen, de software was nieuw en de productie van 3devo was net opgestart. Verder hadden ze Odoo eigenlijk al ‘gisteren’ nodig. Met de aanschaf van diverse Apps, zoals Verkoop, Boekhouding, Voorraad, Productie, Inkoop, PLM en Reparaties werd het veelvuldig gebruik van Excel opgelost en kon er met 10 medewerkers gewerkt met centraal aanwezige en toegankelijke data.

Door het gebruik van Odoo heeft 3devo in de afgelopen jaren grote stappen kunnen maken in een relatieve korte tijd. Ook hebben ze dankzij Odoo het bedrijf qua grootte kunnen opschalen.

3devo zou Odoo en Odoo Experts zeker aanbevelen bij andere toekomstige gebruikers. Men vindt Odoo een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ERP-systeem en de samenwerking met Odoo wordt omschreven als vriendelijk en oplossingsgericht.

3Devo
Erwin van der Ploeg 28 mei 2020
Deel deze post
Aanmelden om een reactie achter te laten

Volgende lezen
More Than Gifts