✔ Alles-in-1 ERP-systeem​
✔ Gratis demo
✔ Odoo Gold partner

Erkende Odoo Partner

Als een van de grootste Odoo-partners van Nederland, bieden wij, Odoo Experts, ongeëvenaarde expertise en ondersteuning bij de implementatie van Odoo ERP-systemen. Onze diepgaande kennis van Odoo-software stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Als toegewijde Odoo-partners zijn we erop gericht om de transformatie van je bedrijfsprocessen te faciliteren met de krachtige, flexibele software van Odoo.


Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Calendar App Icon
Odoo Projects App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Benieuwd naar de kracht van Odoo? Waarom niet nu de demo proberen: Gratis, Flexibel en Efficiënt?

Probeer hier de Odoo Demo!Man werkt met Odoo-software aan een bureau.

Maatwerk en expertise van een erkende Odoo-partner

Als ervaren Odoo-partners staan we klaar om je te begeleiden bij de  implementatie van dit geavanceerde ERP-systeem. Onze specialisten kennen alle ins en outs van de verschillende soorten  Odoo-software en zijn experts in het bepalen welke oplossingen het beste bij jouw bedrijfsdoelen passen. Of je nu op zoek bent naar een efficiëntere manier om je voorraad te beheren, je verkoopprocessen wilt optimaliseren, of een naadloze integratie van al je bedrijfsprocessen wenst, wij zorgen voor een implementatie die je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tilt.

info@odooexperts.nl 

50.000+ bedrijven gebruiken Odoo!

Neem contact met ons op en we laten je zien wat Odoo voor je kan betekenen.

Neem contact met ons

Ben je klaar om de mogelijkheden van de ERP-software van Odoo voor jouw bedrijf te verkennen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of om direct een demo van Odoo aan te vragen. Samen met jou bekijken we welke Odoo-oplossingen het best aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften en hoe we jouw bedrijfsvoering efficiënter en productiever kunnen maken. Laat ons je helpen om het volledige potentieel van Odoo te ontgrendelen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.  

+31 88 377 4000 

Heb je nog vragen?

Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina, neem dan contact met ons op.

Ja, je droomt niet. Voor alle apps betaal je € 29,90 per gebruiker, per maand. De licentie wordt jaarlijks vooraf gefactureerd. 

Je sluit het Odoo-abonnement af bij Odoo SA. Odoo Experts brengt je in contact en begeleidt je door het aankoopproces.

Het Odoo-abonnement geeft je toegang tot honderden Odoo-apps in een schaalbare cloudinfrastructuur, inclusief hosting en incrementele dagelijkse back-ups op twee continenten, e-mailintegratie, topbeveiliging, 24/7 monitoring en een controlecentrum om uw Odoo-omgeving te beheren.

De service van Odoo SA omvat onbeperkte e-mailondersteuning, van maandag tot vrijdag, 24/5, in het Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Toegang tot het e-learning-platform van Odoo is ook gratis. Upgrades van de Odoo-database zijn eveneens inbegrepen, exclusief de kosten voor de werkzaamheden van Odoo Experts.

Zie de gedetailleerde algemene voorwaarden van Odoo SA.

Wat zit er niet in dit plan:

 • Hosting op odoo.sh
 • Implementatiekosten via Odoo Experts
 • Maatwerkkosten via Odoo Experts (indien van toepassing)
 • Eerstelijnsondersteuning via Odoo Experts
 • Consultancy en Ontwikkeling nodig voor een migratie naar een nieuwe versie
 • Tegoeden voor in-app-aankopen: sms, contactgegevens automatisch invullen, leadgeneratie, AI om leveranciersfacturen te scannen & uitgaven. 

Odoo Experts wil je optimaal ondersteunen bij het gebruik van Odoo. Dat kunnen we alleen doen als Odoo op Odoo.sh draait. Odoo.sh geeft ons alle tools die we daarvoor nodig hebben. Voordelen van Odoo.sh zijn onder meer:

 • Toegang tot het log van Odoo, waardoor we gemakkelijker problemen kunnen traceren
 • Gemakkelijk back-uppen en herstellen
 • Met één druk op de knop testomgevingen creëren
 • Gebruik van generieke, handige apps van Odoo-experts
 • Mogelijkheid tot maatwerk

Odoo ERP is open-source Enterprise Resource Planning-software die een reeks bedrijfstoepassingen biedt voor het beheren en integreren van verschillende bedrijfsprocessen. Denk aan modules voor CRM, boekhouding, voorraadbeheer, productie, projectmanagement en nog veel meer.

Waarom is het belangrijk voor bedrijven? In de huidige competitieve markt kan het beheren van verschillende afzonderlijke systemen zeer inefficiënt zijn. Odoo biedt een geïntegreerde oplossing die je helpt om alle bedrijfsprocessen soepeler en efficiënter te laten verlopen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vaak ook geld, wat zowel voor kleine als grote bedrijven een groot voordeel kan zijn.

Odoo heeft een open-sourceversie die inderdaad gratis is. Deze versie, de Odoo Community genoemd, biedt veel basisfunctionaliteit die voor veel kleine en middelgrote bedrijven voldoende kan zijn. Als je echter meer geavanceerde functies, specifieke modules of technische ondersteuning nodig heeft, kun je overwegen om te upgraden naar Odoo Enterprise. Dit is de betaalde versie en de kosten kunnen variëren afhankelijk van het aantal gebruikers en de modules die je kiest. Dus ja, er is een gratis versie, maar afhankelijk van jouw behoeften kan een betaalde optie geschikter zijn.

Wij als Odoo Experts implementeren alleen Odoo Enterprise, op Odoo.sh.

Kijk hier voor de prijs van Odoo Enterprise.

Odoo is open-source bedrijfsbeheersoftware die een verscheidenheid aan applicaties en Odoo Apps aanbiedingen voor verschillende zakelijke behoeften. Van klantrelatiebeheer (CRM) en e-commerce tot boekhouding, voorraadbeheer en personeelszaken, Odoo heeft een oplossing voor bijna elk aspect van je bedrijf. Het idee is om een geïntegreerd systeem te bieden waarmee je verschillende afdelingen en processen naadloos kunt coördineren. Hierdoor kun je efficiënter werken, kosten besparen en je klantenservice verbeteren.

Lees ook: Wat is Odoo? 

Odoo wordt gebruikt door een breed scala aan bedrijven, van kleine start-ups tot grote multinationals. Het platform is zeer veelzijdig, dus je kunt het vinden in verschillende sectoren, zoals productie, detailhandel, dienstverlening en zelfs non-profitorganisaties. Omdat het modulair en aanpasbaar is, kan vrijwel elk bedrijf het naar eigen behoefte ontwerpen. Dus of je nu een klein bedrijf heeft met een paar werknemers of een grote onderneming met meerdere afdelingen, Odoo heeft waarschijnlijk oplossingen die voor je kunnen werken. 

Bekijk onze referenties

Medio 2024 had Odoo wereldwijd meer dan 12 miljoen gebruikers. Dit aantal verandert echter voortdurend gezien de groeiende populariteit van de software. Voor de actueelste cijfers kun je het beste direct naar de  Odoo-website gaan of officiële persberichten.

Natuurlijk heeft Odoo een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Veel bedrijven, groot en klein, vertrouwen voor hun dagelijkse activiteiten op dit platform. Het mooie is dat, omdat het open-source is, er een hele gemeenschap achter zit die snel bugs vindt en repareert. Daarnaast zijn er regelmatig updates om de software up-to-date en veilig te houden.

De veiligheid van je gegevens is ook iets waar Odoo veel aandacht aan besteedt. Er zijn verschillende beveiligingslagen ingebouwd om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn.
 
Dus ja, in het algemeen kunt je zeggen dat Odoo een betrouwbaar platform is voor je bedrijfsbeheer.


Lees ook onze blog: Hoe veilig is Odoo?

Odoo is om verschillende redenen populair:
 

 1. Modulariteit: Het biedt een breed scala aan apps en modules waaruit bedrijven kunnen kiezen op basis van hun specifieke behoeften.
 2. Kosten: Odoo heeft een open-sourceversie die gratis te gebruiken is, waardoor deze toegankelijk is voor kleinere bedrijven met een beperkt budget.
 3. Schaalbaarheid: Het platform is ontworpen om eenvoudig mee te schalen met je bedrijf, van start-ups tot grote ondernemingen.
 4. Gebruiksgemak: De interface is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat de leercurve verkort.
 5. Flexibiliteit: Omdat Odoo open-source is, kan het worden aangepast om aan specifieke zakelijke vereisten te voldoen.
 6. Gemeenschap en ondersteuning: Er is een actieve gemeenschap rond Odoo, evenals tal van tutorials, documentatie en apps van derden.
 
Deze factoren samen maken Odoo een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een veelzijdige en kosteneffectieve ERP-oplossing.

Odoo kan echt een game changer zijn voor je bedrijf. Het zorgt ervoor dat al je verschillende afdelingen, van verkoop tot voorraadbeheer, zich op één platform bevinden. Dat maakt alles een stuk efficiënter.
 
Automatisering is ook een groot pluspunt. Je kunt veel taken automatiseren die normaal gesproken veel tijd kosten. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten.
 
Je krijgt ook realtime-inzicht in hoe je bedrijf presteert via dashboards en rapporten. Zo kun je sneller beslissingen nemen op basis van actuele data.
Wat ook leuk is, is dat je Odoo volledig kunt aanpassen. Het is flexibel en aanpasbaar, zodat het zich aanpast aan je specifieke zakelijke behoeften.
En over klantenservice gesproken: door gebruik te maken van de CRM- en verkoopmodules kunt je je relaties met klanten een stuk effectiever beheren.  Dit kun je klanttevredenheid aanzienlijk verhogen.
 
Ten slotte kan Odoo ook schalen naarmate je bedrijf groeit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je er op een gegeven moment uitgroeit.
Kortom, Odoo kan je helpen je bedrijfsprocessen te stroomlijnen, kosten te besparen en je klanttevredenheid te verhogen.

De kernmodules van Odoo bestrijken een breed scala aan zakelijke toepassingen. Enkele van de meest gebruikte modules zijn:

 • CRM (Customer Relationship Management): Voor het beheren van klantrelaties en verkoopprocessen.
 • Voorraadbeheer: om de productvoorraad, magazijnlocaties en logistieke activiteiten te beheren.
 • Boekhouding en financiën: voor het uitvoeren van alle boekhoudkundige handelingen, zoals het grootboek, de balans en financiële rapporten.
 • Verkoop en inkoop: voor het beheren van offertes, bestellingen en facturering.
 • Projectmanagement: voor het plannen en volgen van projecten en taken.
 • E-commerce: Voor het beheren van een online winkel en integratie met andere modules.
 • HRM (Human Resource Management): voor het beheren van werknemers, salarissen en werving.
 • Productie: Voor het beheren van productieprocessen en werkorders.
 • Website Builder: Voor het eenvoudig maken en beheren van bedrijfswebsites.
 • Marketingautomatisering: voor het automatiseren van marketingtaken zoals e-mailcampagnes.
Elke Odoo-app kan onafhankelijk worden gebruikt, maar ze werken ook naadloos samen voor een geïntegreerde bedrijfsoplossing.

Een compleet overzicht van alle Odoo-apps vind je hier

Odoo ERP is zeer schaalbaar, wat een van de sterke punten is. Het kan eenvoudig worden aangepast aan de grootte en behoeften van je bedrijf. Of je nu een kleine startup bent met een handvol werknemers of een grote onderneming met honderden werknemers, Odoo biedt de flexibiliteit om te groeien. Je kunt met slechts een paar Odoo Apps beginnen en later meer toevoegen naarmate je bedrijf groeit. De open architectuur en modulariteit maken het eenvoudig om nieuwe functies en integraties toe te voegen.

Om Odoo in je organisatie te implementeren, heb je een aantal opties. Je kunt kiezen voor een in-house implementatie, waarbij je eigen IT-team de software installeert en configureert (maar dit is uiteraard niet ons advies 😉). De beste optie is om dit uit te besteden aan een gecertificeerde Odoo-partner (en dat zijn wij ook 😉) die ervaring heeft met het opzetten en aanpassen van het systeem. 

De basisstappen zijn meestal:

 1. Analyse: Identificeer welke Odoo Apps je nodig heeft en wat je bedrijfsspecifieke vereisten zijn.
 2. Installatie: Installeer de basissoftware en de door jouw gekozen Odoo Apps.
 3. Configuratie: Stel de software in om aan je behoeften te voldoen.
 4. Datamigratie: Verplaats bestaande bedrijfsgegevens naar Odoo.
 5. Testen: voer tests uit om er zeker van te zijn dat alles correct werkt.
 6. Training: Train de medewerkers in het gebruik van het nieuwe systeem.
 7. Implementatie: Start het systeem en maak het toegankelijk voor alle gebruikers.
Door deze stappen te volgen en indien nodig maatwerk toe te passen, kunt je Odoo effectief implementeren in je organisatie.

Odoo neemt beveiliging serieus en heeft verschillende maatregelen getroffen om de gegevens van gebruikers te beschermen. Ze gebruiken up-to-date encryptie en andere beveiligingsprotocollen. De toegang tot data kan op verschillende niveaus binnen de organisatie worden beperkt en gereguleerd. Daarnaast bieden ze ook mogelijkheden voor back-ups en dataherstel. Zoals bij alle software is het echter belangrijk om zelf goede beveiligingspraktijken toe te passen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het regelmatig updaten van de software.

Lees ook onze blog: Hoe veilig is Odoo?

Ja, Odoo biedt mobiele toegankelijkheid. Je kunt eenvoudig toegang krijgen tot de webversie van Odoo via de browser op je mobiele apparaat, en er zijn ook speciale mobiele apps beschikbaar. Deze apps zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en bieden veel van de kernfuncties die je op de desktopversie zou vinden. Hierdoor kun je onderweg je bedrijfsprocessen efficiënt beheren.

Om Odoo Enterprise te gebruiken betaal je alleen een bedrag per gebruiker. Het is prettig om te weten wat met 'gebruiker' wordt bedoeld. Een gebruiker in Odoo is een persoon die toegang heeft tot Odoo. Kan iedereen inloggen op Odoo? Dan is dat een gebruiker.

De enige uitzondering hierop zijn zogenaamde portalgebruikers. Een portaalgebruiker is (vaak) een klant die toegang heeft tot het Odoo-portaal om b.v. bestellingen en facturen. Deze worden daarom niet meegeteld als gebruikers.

Wil je alles van Odoo weten, maar dan eenvoudig?

Met Odoo houd je het simpel! We sturen het je toe per e-mail 😊