Odoo Experts breidt uit in Caribisch gebied

Heb jij IT-talent en spreek je ook nog een woordje Spaans? Wilde jij als kind al lekker op een tropisch eiland werken? Odoo Experts breidt uit in Aruba.

Ja, je leest het goed. Vanuit Zaandam onderhoudt Odoo Experts warme contacten in het Caribisch gebied. Dat lijkt met die tropische temperaturen misschien een makkie, maar het is hard werken. De paradijselijke Caribische eilanden hebben een grote aantrekkingskracht op toeristen en de eilanden kennen daardoor een bloeiende retail. Lokale ondernemers zijn op zoek naar kennis en expertise voor uiteenlopende softwareoplossingen. Als Gold Partner van Odoo is Odoo Experts de perfecte partner. Ook voor gave opdrachten overzee.

Dé ERP-software voor het mkb

Het toerisme is een belangrijke sector op de Caribische eilanden. Er zijn veelal kleine en middelgrote mkb-bedrijven actief. Software is soms verouderd, inkoop en voorraad moeten anders worden ingericht of er is behoefte aan de integratie van verschillende bedrijfsprocessen met een nieuw kassasysteem. Met de ERP-software van Odoo maken ook ondernemers op de Caribische eilanden de stap naar één geïntegreerd ERP-pakket. Geen losse softwaretools voor webshop en website. Geen Microsoft Excel voor voorraadbeheer of een los programma voor de boekhouding. In Odoo werkt alles samen. Van verkoop en klantenbeheer tot inkoop, marketing en webshop. En dat ook nog tegen een betaalbare prijs. Niet voor niets lopen Caribische ondernemers warm voor Odoo.

Geen woord Spaans

Oké, natuurlijk werken we vooral vanuit de Zaanse polder aan de mooiste Odoo implementaties in het Caribisch gebied. Maar bij de start en bij de oplevering van een project zijn we altijd persoonlijk aanwezig. In het begin willen we onze klant goed leren kennen en een beeld vormen van de mensen, de omgeving en de situatie. In de retail is sprake van een groter verloop onder personeel en moeten we een ander type mens opleiden om met onze software om te gaan.

Arubanen, Colombianen, Mexicanen…de mix van culturen op de Caribische eilanden werkt inspirerend. Wist je dat de gemiddelde Arubaan vier talen spreekt? Nederlands en Papiamento zijn de twee officiële talen van Aruba, maar je hoort ook veel Engels en Spaans. Met de uitbreiding van onze internationale activiteiten inspireren we onze Odoo experts om ook een woordje Spaans te leren spreken. We zijn een sterke partner voor onze groeiende klanten overzee die behoefte hebben aan kennis en expertise. Odoo biedt de beste ondersteuning op het gebied van CRM, verkoop, inkoop, productie, voorraad, facturatie, boekhouding en de additionele processen voor het MKB. Daar is dan weer geen enkel woord Spaans bij.

Odoo Experts breidt uit in Caribisch gebied
Odoo Experts 13 maart 2023
Deel deze post
Labels