ODOO EXPERTS

- Odoo Gold Partner - 
Using creativity to simplify complexity


Contact  Try the demo

Ben je op zoek naar een betrouwbare Odoo partner?

Wij weten alles van Odoo en kunnen je zeker helpen.


Odoo Experts implementation - Implementations provided by Odoo Experts.

Implementation

Jij hebt de kennis van je bedrijf en de processen binnen je bedrijf. Wij zijn experts in Odoo. Samen maken we een plan van aanpak om Odoo zo efficiënt mogelijk te implementeren. Stap voor stap maken we er een succes van.

Wij benaderen het project pragmatisch en zijn echte 'doeners'.  

Odoo Experts consultancy - Odoo consultancy provided by Odoo Experts.

Consultancy

Maak gebruik van onze kennis. Met onze consultants kun je sparren over je bedrijf en wat Odoo hierin kan betekenen. Wij geven advies over wat je het beste kan doen, maar vertellen je ook wat je niet moet doen. 

Altijd een eerlijk antwoord; dat is waar we voor staan.  

Odoo Experts support - Odoo support provided by Odoo Experts.

Support

Na de implementatie van Odoo heb je natuurlijk soms vragen. Wij zijn er om je te helpen bij al deze gebruikersvragen. Bel of e-mail je hulpvraag en wij zullen je snel en effectief helpen.

We laten je niet wachten. Je directe hulplijn is dichtbij.  

Odoo Experts customization - Odoo customization provided by Odoo Experts.

Development

Met Odoo is standaard heel veel mogelijk. Maar soms is iets speciaals nodig en kan het niet anders en is maatwerk noodzakelijk. Geen probleem, wij hebben jarenlange ervaring met het maken van maatwerk in Odoo.

Maatwerk kan de oplossing zijn voor het ontbrekende puzzelstukje.  

We are proud to announce that
Odoo Experts by Odoo has been awarded!

Odoo Best Translator 2022

Onze Odoo Referenties

Onze Odoo Experts hebben al meer dan 100 Odoo-implementaties uitgevoerd. Klanten waar we, stuk voor stuk, trots op zijn en waar we met veel plezier voor werken. Niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna helpen we je met al je Odoo-vragen.


Onze klanten zijn referenties, sterker nog, het zijn echte Odoo-ambassadeurs en dus vermelden we ze graag op onze website.


Logo Top Vision Group
Logo Budget Marine
Logo More Than Gifts
Koster Industrial Textiles
Logo De Moersleutel
Logo Romar Trading Aruba


Logo Circular IT Group
Logo RedSail Sports Aruba
Logo Saudi Crwaford Doors Factory
Logo Betergevel
Logo Breatec



Odoo Gold Partner

Odoo Gold Partner

Odoo Experts is opgericht in 2012 en heeft zich snel ontwikkeld als de nummer 1 Odoo Gold partner van Nederland en staat in de top 10 van de wereld. Al jaren zijn wij de juiste partner voor vele bedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij worden jaarlijks door Odoo getoetst op het aantal projecten dat we uitvoeren, het aantal gecertificeerde Odoo consultants en natuurlijk de kwaliteit van onze projecten. Hiervoor slagen wij iedere keer weer en heeft Odoo ons beloond met de Gold Partner status.

Ga voor bewezen kwaliteit en kies voor Odoo Experts.

Contact us for more info

What we stand for - What do Odoo experts stand for.

What we stand for

Odoo is een fantastisch ERP-systeem, dat veel meer kan dan de traditionele ERP-systemen. Maar Odoo is maar een softwarepakket. Het succes van Odoo is afhankelijk van de mensen die het gebruiken. Hierin word je actief ondersteund door de Odoo consultants.

Wij staan voor een persoonlijke en directe aanpak, waarbij wij nauw samenwerken om de Odoo implementatie tot een succes te maken.

Contact us for more info

Our project approach - How Odoo experts approach projects.

Our Project approach

Wij kiezen voor een intensieve, gezamenlijke en praktische projectaanpak. Vanaf de Odoo project kick-off start je direct met het gebruik van Odoo. In je eigen Odoo omgeving start je met je eerste project, de implementatie van Odoo. Iedere dag starten we met de drie belangrijke vragen: wat heb je gedaan, wat ga je doen en wat blokkeert je werk.

We verdelen het werk en doen het echt samen. Op die manier maken we jou en je collega's ook een expert in Odoo  😉.

Contact us for more info

Meld je nu aan!

Wees de eerste die het laatste nieuws, tips, trucks en al het andere over Odoo te weten krijgt. Wij delen het via "Alles over Odoo - Lekker makkelijk" e-mail.