Odoo Forum

Het bouwen aan een community begint bij een goed forum.

Contact 
Probeer de demo

Odoo Forum App Icon Samenwerken en interactie op je eigen forum. Met één klik activeer je het Odoo forum en kun je de samenwerking met je community opbouwen. Maak van je website  een betrouwbare bron van informatie en geef de antwoorden op de vragen.

Zorg ervoor dat iedereen profiteert van de discussies en antwoorden, zodat iedereen een expert wordt in jouw specifieke domein.

 

Odoo Forum - Wat zijn de forum mogelijkheden via Odoo Experts.

De perfecte tool

Leid meer bezoekers naar je website

Onderwerpen kunnen worden opgezocht via de zoekmogelijkheden. Neem je SEO onder handen met frisse, nieuwe content en word beloond met een hogere ranking in de zoekresultaten van Google.

Anticipeer op de verwachtingen en behoeften van uw klanten

Analyseer de meest besproken, meest bekeken en meest gedeelde onderwerpen en volg zo nauwgezet de eisen en wensen van je community. Het forum gebruikt Google Analytics voor een gedetailleerde analyse van likes en shares, zelfs buiten uw website.

Verhoog de klanttevredenheid

Een forum is de plek waar klanten zelf vragen kunnen stellen en snel antwoorden kunnen vinden. Het is effectiever dan een FAQ-pagina of een hulplijn; je klant bespaart tijd en jij bespaart geld! Een betere database dan deze vindt je nergens. Je werknemers en de hele community dragen allemaal een steentje bij!

Bouw een trouwe community op met interessante content

Beloon uw community voor hun bijdrage

Geef uw communityleden badges voor hun vragen, antwoorden, shares, likes en stemmen en beloon de actiefste leden. Introduceer een Karma-puntensysteem. Met die punten krijgen de actiefste leden toegang tot nieuwe mogelijkheden, zoals een spamfilter.

 

Odoo Forum - Wat zijn de forum mogelijkheden via Odoo Experts.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Website

Odoo Website App Icon

Maak een website, zonder technische kennis. Sleep de Odoo bouwblokken en maak een website in een handomdraai.
 

CRM

Odoo CRM App Icon

Zet bezoekers om in leads en sla hun informatie op in Odoo CRM. Vult de klant zijn contactinformatie in, volg dee dan snel en effectief op.

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

E-mail Marketing

Odoo E-mail marketing App Icon

Ontwerp prachtige e-mail campagnes en verstuur ze naar je eigen selecties van contacten. Meet het effect van je campagne en converteer leads.