Odoo Inkoop

Beheer eenvoudig al je leveranciers, offerteaanvragen en inkooporders
en optimaliseer je supply-chain en voorraad.

  Contact   Probeer de demo

Odoo Inkoop App Icon Automatiseer je gehele inkoopproces en laat Odoo je adviseren hoe je voorraad aan te vullen. Op basis van aanvulregels en beschikbare en vrije voorraadstanden, bepaald Odoo periodiek de voorraadbehoefte en zal automatisch inkoopvoorstellen aanmaken.

Vraag een prijsopgave en verwachte levertijd aan je leverancier en bevestig de inkooporder. Odoo meet ook de leverbetrouwbaarheid van je leveranciers, zodat je hierop kunt anticiperen.

Een geweldig replenishment systeem

Odoo kent een uitgebreide lijst van logistieke regels welke de basis vormen om de voorraad aan te vullen. Maak op Voorraad, Maak op Order en dat op basis van verkopen en productieorders. Maar ook het gehele proces van het dropshipment, of het uitbesteden van productiedelen, kan worden uitgevoerd met de Odoo inkoop App.

Odoo kan volledig automatisch opereren, of je kunt al je inkoopvoorstellen handig opsparen in het replenishment-overzicht en bepalen wat je wel en wat je niet wilt inkopen.

Odoo replenishment-scherm

Odoo Inkoop

Prijslijsten van je leveranciers

Importeer de prijzen van je leveranciers, zodat je altijd up-to-date bent met je bestellingen en het weinig tijd kost om deze te verwerken. Odoo ondersteund meerdere leveranciers per product en natuurlijk ook staffelprijzen.

Van aanvraag, naar inkooporder, naar factuur

Het gehele proces van een prijs- en levertijd aanvraag tot het verwerken van de leveranciersfactuur in de boekhouding is een fluitje van een cent. 

Scan en herken

Leveranciersfacturen ontvang je digitaal en worden via de Odoo scan en herken direct gekoppeld aan je inkooporder en verwerkt in de boekhouding.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Voorraad

Odoo Voorraad App Icon

Bevestig je bestellingen en Odoo maakt automatisch een ontvangst aan voor het magazijn, zodat exact duidelijk is wanner wat komt.

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Ontvang de leveranciers-facturen en koppel deze eenvoudig aan je inkooporders.


Boekhouding

Odoo Boekhouding App Icon

Verwerk de ontvangen leveranciersfacturen in de boekhouding en stel deze betaalbaar via een Sepa betaalbatch.

Kwaliteit

Odoo Kwaliteit App Icon

Stel kwaliteitscontrole-punten in bij de ontvangst van goederen en lokaliser eventuele kwaliteistproblemen vroegtijdig.