Odoo Werving & Selectie

Maak zelf op een eenvoudige manier je website met Odoo.

Contact  Probeer de demo

Odoo Werving & Selectie - Wat zijn de website mogelijkheden via Odoo Experts. Met de werving & selectie app van Odoo maak je vacatures en een prachtige vacature-website. Promoot je vacatures en volg eenvoudig de ingediende sollicitaties op. Volg elke sollicitant en leg een database aan met vaardigheden en profielen met geïndexeerde documenten.

Het is niet nodig om de werving van personeel uit te besteden, handel alles intern af op een eenvoudige en professionele manier.

Volg je vacatures

Kijk welk kanaal de meeste sollicitaties binnenbrengt.

Er wordt automatisch een nieuw e-mailadres toegekend aan een vacature, zodat sollicitaties direct bij de juiste vacature terechtkomen.

Of sollicitanten je per e-mail of per online formulier benaderen, alle data wordt automatisch geïndexeerd (cv's, sollicitatiebrieven, etc.) en met behulp van sjablonen en gepersonaliseerde e-mails in een handomdraai beantwoord.

Personaliseer het wervingsproces

Maak je eigen fases en interviewers.

Verbeter je ranking bij zoekmachines en organische traffic met zoekwoord-suggesties en de meta tag-tool.

Gebruik de Kanban-weergave en personaliseer de stappen van het wervingsproces: voorselectie, eerste gesprek, tweede gesprek, arbeidsvoorwaarden en meer. Je krijgt nauwkeurige statistieken over het wervingsproces.

Gebruik analyses om de prestaties van je posts op externe vacaturesites te vergelijken en wijzig je strategie en wervingsplan eenvoudig op basis van resultaten.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Werknemers

Odoo Werknemers App Icon.

Alle HR informatie sla je op bij de werknemers van je bedrijf. Ook de afgesloten contracten met de belangrijke date beheer je in Odoo.

Aanbevelingen

Odoo Vacature Aanbevelingen App Icon

De beste collega's vindt je door aanbevelingen van anderen. Verander je werknemers in headhunters en beloon ze ervoor.

Website

Odoo Website App Icon

Plaats alle openstaande vacatures op je website. Sollicitanten kunnen eenvoudig solliciteren en hun sollicitatie staat direct in je pijplijn.

Beoordelingen

Odoo Beoordelingen App Icon

Stel doelen en volg deze op. Evalueer, beoordeel en stuur feedback. Vraag aan andere werknemers om een enquête in te vullen.