Odoo Verhuur

Verhuur, plan en beheer de verhuur van je producten.

Contact  Probeer de demo

Odoo Verhuur Icon Met de Odoo Verhuursoftware maak je eenvoudig verhuurorders aan, welke met een muisklik worden omgezet in ophaal- en terugbrengacties. De module heeft een overzichtelijk planbord, zodat duidelijk is welk product aanwezig is en welk product al is verhuurd.

Met de Odoo verhuursoftware heb je real time inzicht in de verhuurstatus van je producten. Maak professionele offertes en bereken de verhuurtijd en eventuele extra kosten voor te laat retourneren. 

Odoo Verhuur - Wat zijn de verhuur mogelijkheden via Odoo Experts.

Beheer verhuur en facturen vanuit dezelfde plek

Alle informatie op één plek

Maak je verhuur offerte aan, plan, lever, retour en factureer vanuit hetzelfde punt. Je hebt alle informatie die je nodig hebt, direct vanaf één en dezelfde order. 

Professionele offertes

Stuur duidelijke verhuurorders naar je klanten. Maak verhuurproducten aan, maar ook upsell producten op dezelfde offerte is mogelijk. 

Real-time Overzicht

Een compleet digitaal planbord om je te helpen

Houd zicht op de beschikbaarheid van je producten en serienummers in een online planbord. Is er een onderhoud nodig of dien je simpelweg  de kwaliteit te controleren, dan wijzig je eenvoudig de beschikbaarheid. 

Balieverhuur met Odoo

Je hebt niets anders meer nodig

Behoud een overzicht van je gereserveerde producten voor de komende periode en houd in de gaten welke producten nog steeds en wanneer te verhuren zijn.

Een intuïtieve en responsieve user interface zorgt ervoor dat je de nodige informatie kunt beheren. Met een paar klikken maak je huurorders en facturen aan. Alles, zoals het beheren van leveringen en retouren vinden plaats vanuit hetzelfde scherm. Door prijslijsten te gebruiken, beheer je verschillende prijzen voor je producten (tijdsduur, minimale hoeveelheid, kortingen) en wijs je de uiteindelijke prijs aan je klanten toe.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

Voorraad

Odoo Voorraad App Icon

Welke producten zijn wel en welke zijn niet beschikbaar voor verhuur. Zelf op serienummer is de beschikbaarheid eenvoudig inzichtelijk.
 

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

De verhuur moet ook betaald worden ;). Maak automatisch facturen aan van je verhuurorders, zodat ook je boekhouding op orde is.
 

Boekhouding

Odoo Boekhouding App Icon

Alles eindigt in de boekhouding van Odoo.De boekhouding voldoet aan alle Nederlandse eisen en is super-eenvoudig in gebruik.