Odoo Urenstaten

App om je uren bij te houden op projecten en facturatie aan klanten.

Contact  Probeer de demo

Odoo Urenstaten App Icon Met de Urenregistratie App van Odoo heb je de ideale app om je uren bij te houden en kun je bijhouden waar je werknemers tijd aan spenderen en krijg je inzicht in alle werkzaamheden. Hierdoor organiseer je de workload van je werknemers door ze taken en/of projecten toe te wijzen.

Gekoppeld aan de Project Management App krijg je inzicht in de tijd die gespendeerd is aan het project en zo kun je voorkomen dat je het budget overschrijdt. Daarnaast kunnen je service-medewerkers tijd boeken op reparaties die ze uitvoeren bij klanten.

Odoo Urenstaten - Wat zijn de urenstaten mogelijkheden via Odoo Experts.

De perfecte tool

Volg de voortgang van je team

Visualiseer de vooruitgang van je team in ieder project of taak. Het volgen van geplande uren, werkelijke uren en resterende uren voor projecten en taken was nog nooit zo makkelijk.

Houd controle op de winstgevendheid  

Krijg een overzicht van de factureerbare tijd. Volg alle resources die toegewezen zijn aan je project en krijg zicht op het projectresultaat.

Factureer urenstaten aan klanten

Factureer de uren door aan je klanten. Of als je tegen een vaste prijs werkt, worden alleen de kosten in het resultaat geboekt.

Gebruik de mobiele Urenstaat App

Online en offline tijd schrijven

Of u nu een klein bedrijf runt, een freelance-professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties — je tools moeten net zo mobiel zijn als jij bent. Log in en houd je urenstaten bij vanaf ieder apparaat, waar u ook bent.

Volledig inzicht

Met Odoo Urenregistratie kan de eindgebruiker de tijd registreren die een medewerker aan een project heeft besteed. Urenregistratie is een methode om de werktijd van werknemers te volgen. Met behulp van deze urenstaatfunctie in Odoo kan men gemakkelijk het werkrapport van de werknemer analyseren.

Door de werktijd bij te houden, kan men dus eenvoudig inzoomen op de activiteiten van de werknemers en de voortgang van hun werk volgen. De functie activeert een snel overzicht van de tijd die een medewerker besteedt aan taken per dag of per week.

Bij het analyseren van de urenstaten krijgt de eindgebruiker inzicht in factureerbare uren en wel of niet factureerbare bedragen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Odoo Projecten

Odoo Projecten App Icon

Tijd schrijven doe je in Odoo op projecten. Dit zijn klantprojecten maar kunnen ook interne projecten zijn. Bekijk direct je resultaat op basis van tijd.

Odoo Planning

Odoo Planning App Icon

Plan je projecten op basis van de begroote uren en krijg direct inzicht in de projectvoortgang en verwerkte uren.
 

Odoo Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Verkoop diesten en laat Odoo automatisch projecten en taken aanmaken. Je project is gereed voor planning en uren schrijven.
 

Odoo Facturatie

Odoo Facturatie Icon

Verkoop projecten op nacalculatie en factureer alle gewerkte uren eenvoudig door aan je klant.