Odoo Evenementen

Organiseer, plan en verkoop evenementen via je Odoo website.

Contact  Probeer de demo

Odoo Evenementen App Icon Organiseer, publiceer, promoot en verkoop je evenement met de Odoo Evenementen App, een alles-in-één-platform voor evenementenbeheer van alle groottes.

Beheer je evenementenregistraties en de verkoop van tickets online. Kies de betaalmethode met online creditcardverwerking of per factuur en definieer speciale voorwaarden. Alles wat je nodig hebt om de aanwezigheid van je evenement te promoten en je gastenlijst vanuit één plek te beheren, vind je in deze App. Odoo's integratie met Google Analytics is automatisch geconfigureerd om elk evenement te tracken.

Odoo Evenementen App - Wat zijn de evenementen mogelijkheden via Odoo Experts.

Werf presentatoren

Voeg een voorstelformulier voor presentatoren toe aan de evenementenpagina waarmee bezoekers nominaties voor sprekers en presentatoren kunnen indienen. Organiseer het goedkeuringsproces van elk evenement of presentatie en plan ze in enkele minuten in.

Plan je evenement

Geef direct en automatisch de strak vormgegeven agenda van uw evenement weer op uw website. Laat uw bezoekers makkelijk zoeken en bladeren door het schema en geef ze de mogelijkheid om eenvoudig te filteren op datum, locatie, tag en sprekers.

Odoo Evenementen App - Wat zijn de evenementen mogelijkheden via Odoo Experts.
Odoo Evenementen App - Wat zijn de evenementen mogelijkheden via Odoo Experts.

Verkoop tickets online

Beheer de registraties en de verkoop van tickets online. Kies voor een gratis evenement of voor betaalde tickets die gekocht kunnen worden op de evenementenpagina.  Maak speciale voorwaarden zoals early-bird korting, voordelen voor leden of verschillende soorten tickets. Alles wat nodig is om de aanwezigheid op je evenement te boosten en de gastenlijst vanuit één plek te beheren.

Alles wat je nodig hebt

De Odoo Evenementen App is standaard uitgerust met een groot aantal thema's, waardoor je de lay-out van je evenement eenvoudig kunt kiezen.

Je kunt deze thema's bewerken door rechtstreeks in de bewerkbare content van de bouwblokken nieuwe tekst en afbeeldingen toe te voegen. Hierdoor maak je landingspagina's, agenda's, sprekerbio's, call-to-action, afbeeldingen, links en meer in slechts enkele klikken. 

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Website

Odoo Website App Icon

Maak een website, zonder technische kennis. Sleep de Odoo bouwblokken en maak een website in een handomdraai. 

CRM

Odoo CRM App Icon

Zet bezoekers om in leads en sla hun informatie op in Odoo CRM. Vult de klant zijn contactinformatie in, volg deze dan snel en effectief op.

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online, je offerte accorderen en je kunt direct van start.

E-mail Marketing

Odoo E-mail Marketing App Icon

Ontwerp prachtige e-mail campagnes en verstuur ze naar je eigen selecties van contacten. Meet het effect van je campagne en converteer leads.