Wij zijn de Odoo Experts!

Opgericht door Erwin van der Ploeg in 2012, heeft Odoo Experts zich gepositioneerd als de grootste Odoo-partner in Nederland en het Nederlands Caribisch gebied en behoort wereldwijd tot de top van de partners. Ons succes is mede te danken aan onze expertise in de implementatie van Odoo, waarbij we bedrijven helpen om complexe processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. We zijn trots op onze praktische en directe aanpak; we reageren snel, schuwen geen enkele uitdaging en leveren oplossingen die echt werken.


Elke dag ondersteunen we bedrijven bij de implementatie en het dagelijks gebruik van Odoo, dé automatiseringssoftware voor bedrijfsprocessen. Deze software is een alles-in-één oplossing die onnodig ingewikkelde softwarepakketten overbodig maakt. Of je nu worstelt met ingewikkelde bedrijfsprocessen of op zoek bent naar efficiëntie en snelheid; onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat je bedrijf op rolletjes loopt.


Ben je nieuwsgierig hoe Odoo jouw bedrijf kan transformeren? Wij nodigen je graag uit om Odoo Demo te proberen. Deze demo geeft je een helder beeld van wat Odoo kan betekenen voor jouw bedrijfsvoering. We werken nauw samen met jou om te bepalen hoe we jou en jouw onderneming het beste kunnen ondersteunen, bieden doordacht advies en luisteren naar jouw specifieke wensen.


Bij Odoo Experts houden we de zaken graag simpel en overzichtelijk. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise in Odoo jouw onderneming kan laten groeien en bloeien.


Onze Odoo Experts

Odoo Experts Erwin van der Ploeg

Erwin van der Ploeg

Algemeen directeur

Ik ben verantwoordelijk voor de strategie en verdere ontwikkeling van Odoo Experts. Daarnaast neem ik de verantwoordelijkheid voor de verkoop op me, waarbij ik ons bedrijf blijf positioneren als de toonaangevende Odoo-partner in Nederland en het Nederlands Caribisch gebied.

'Maak het simpel’ is mijn motto. Ingewikkeld maken kan altijd nog ;).

Odoo Experts Mark Scheffel

Mark Scheffel

Technisch Directeur

Als de klant het kan bedenken kunnen wij het maken, maar levert dat het beste resultaat? Samen bedenken wij oplossingen die sneller, efficiënter, beter en goedkoper zijn en daar worden we allemaal blij van.

Odoo Experts Bastiaan de Keijzer

Bastiaan de Keijzer

Senior Odoo Consultant

Ik hou van de uitdaging om in een relatief korte periode een bedrijfsproces eigen te maken en Odoo hierop te laten aansluiten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een proces pas te optimaliseren is als je het proces goed kent.

Odoo Experts Wilfried Sip

Wilfried Sip

Support Consultant

Er is niets mooiers dan het puzzelen naar de oplossing en dan het verwachte resultaat behalen. Hoe moeilijker het wordt, des te meer uitdaging er is. 

Implementeren en onderhouden van Odoo is het leukste wat er is.

Odoo Experts Michael van Klaarbergen

Michael van Klaarbergen

Odoo Consultant

Van het verwerken van duizenden bestellingen per dag tot het produceren van minisoap bars. Het is fascinerend om te zien hoe al die verschillende bedrijven werken en hoe ze ooit hun bedrijf begonnen. Extra leuk is dat we relaties hebben opgebouwd met onze klanten en samenwerken om hun processen te blijven automatiseren. Dit in combinatie met de eindeloze mogelijkheden van Odoo maakt deze baan geweldig.

Odoo Experts Pascal van der Starre

Pascal van der Starre

Odoo Consultant

Het bedenken van oplossingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor onze klanten met behulp van Odoo geeft mij veel energie. Door grondige analyse en efficiënte implementatie streven we samen naar optimale resultaten en succes.

Mijn motto; maak zaken niet moeilijker dan dat ze zijn.

Odoo Experts Ricky Paal

Ricky Paal

Odoo Consultant

In samenwerking met onze klanten streef ik naar het behalen van optimale resultaten. Het opbouwen en koesteren van sterke relaties staat hierbij centraal. Als Odoo consultant ondersteun ik niet alleen bij projecten, maar ook bij supportvragen. Onze expertise is veelomvattend. Vertrouw erop dat ik te allen tijde meedenk en de geschiktste werkwijze vind om Odoo te implementeren binnen uw organisatie.

Odoo Experts Sander Spil

Sander Spil

Odoo Consultant

De som van ervaringen uit mijn carrière stelt mij in staat om de behoeften van afdelingen en individuen binnen diverse organisaties te begrijpen. Als consultant bij Odoo Experts pas ik mijn vaardigheden toe in een breed scala van industrieën en bedrijfsprocessen, waarbij ik de betrouwbare partner ben tijdens de implementatie van Odoo. 

Odoo Experts Selinde Vrolijk

Selinde Vrolijk

Accountmanager

Voor mij ligt de uitdaging in het onderhouden van een optimale relatie met zowel onze bestaande als onze nieuwe klanten.


Als de klant tevreden is, zijn wij het ook!

Odoo Experts Bonnie van de Schraaf

Bonnie van de Schraaf

HR Consultant
Odoo Expert Susan van der Ploeg

Susan van der Ploeg

Office Manager

Ik ben Susan en ik ben de duizendpoot binnen dit bedrijf. Ik zorg ervoor dat iedereen optimaal kan werken.

Het is voor mij een uitdaging om het beste uit ons team te halen.

Wil je ook deel uitmaken van dit team en jouw talent bij ons inzetten?