✔ Alles-in-1 ERP-systeem​
✔ Gratis demo
✔ Odoo Gold partner

Odoo whitepapers en brochures

Duik dieper in de wereld van Odoo met onze uitgebreide collectie van whitepapers, brochures, folders, en nog veel meer. Deze pagina biedt een schat aan informatiebronnen die speciaal zijn ontworpen om je kennis van Odoo en zijn veelzijdige toepassingen te verrijken. Of je nu op zoek bent naar diepgaande inzichten over specifieke modules, gedetailleerde casestudies wilt ontdekken of gewoon meer wilt weten over de algemene voordelen van het gebruik van Odoo, hier vindt je alles wat je nodig heeft.


Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Agenda App Icon
Odoo Projecten App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Benieuwd naar de kracht van Odoo? Waarom niet nu de demo proberen: Gratis, Flexibel en Efficiënt?

Probeer hier de Odoo Demo!

Wat is Odoo? Brochure

Wat is Odoo?

Odoo biedt een scala aan veelzijdige zakelijke apps die in realtime samenwerken, perfect afgestemd op de behoeften van elke onderneming.


Met deze complete suite van bedrijf-sapplicaties profiteer je van breed inzetbare tools die naadloos met elkaar communiceren. Van CRM tot e-commerce, van voorraadbeheer tot boekhouding, Odoo integreert al je bedrijfsprocessen in één efficiënt systeem.

Odoo Referentieboek

Odoo Referentieboek

Ontdek de meest indrukwekkende Odoo-referenties, zorgvuldig georganiseerd per sector.

Leer hoe Odoo in diverse industrieën is ingezet voor optimalisatie en innovatie, met concrete voorbeelden die laten zien hoe bedrijven hun processen hebben verbeterd en efficiënter hebben gemaakt dankzij Odoo.

Odoo Scale-Up! Business GameOdoo Scale-Up! Business Game

Heb je ooit gedroomd van het starten van je eigen bedrijf? Of je afgevraagd wat daarvoor nodig is? 

Met Odoo Scale-Up! leer je dit en nog veel meer, dankzij de 7 verschillende bedrijfscasussen. Deze unieke leerervaring biedt praktische inzichten en essentiële kennis voor het opzetten en beheren van een succesvol bedrijf. Van het opstellen van een businessplan tot het begrijpen van de kernprocessen.

Boekhouding - WhitepaperBoekhouding - Whitepaper 

Boekhoudsoftware is essentieel voor bedrijvenadministratie. In deze whitepaper vergelijken we Odoo met enkele populaire boekhoudpakketten: QuickBooks, Sage en Xero.


QuickBooks, Sage en Xero hebben elk hun eigen sterke punten, maar hoe verhouden ze zich tot Odoo? We kijken naar gebruiksgemak, kosten, integratiemogelijkheden en specifieke functionaliteiten.


Benieuwd welke software het beste aansluit bij jouw behoeften? Lees verder en ontdek hoe Odoo zich staande houdt in vergelijking met QuickBooks, Sage en Xero!

CRM - WhitepaperCRM - Whitepaper  

Het kiezen van de juiste CRM-software is essentieel voor het succes van je verkoop- en klantenbeheerprocessen. In deze whitepaper gaan we dieper in op twee van de meest toonaangevende CRM-systemen: Salesforce en Odoo.


Salesforce staat al jaren bekend als een krachtpatser in de CRM-wereld, maar Odoo biedt een flexibel en kosteneffectief alternatief dat snel terrein wint. We vergelijken beide pakketten op belangrijke punten zoals gebruiksvriendelijkheid, integratiemogelijkheden, kosten en functionaliteiten.


Wil je weten welk systeem het beste aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften? Lees dan verder!

E-Commerce - Whitepaper E-Commerce - Whitepaper  

Het kiezen van de juiste e-commerce software kan een flinke uitdaging zijn. Met zoveel opties op de markt wil je zeker weten dat je de beste keuze maakt voor jouw bedrijf. In deze whitepaper nemen we je mee in een vergelijking tussen Odoo en enkele van de meest populaire e-commerce pakketten: Adobe Commerce, PrestaShop, Shopify, WooCommerce, Wix en Salesforce.


Of je nu net begint met je online winkel of op zoek bent naar een upgrade, we helpen je inzicht te krijgen in wat elk pakket te bieden heeft en hoe ze zich verhouden tot Odoo. Van gebruiksvriendelijkheid en integratiemogelijkheden tot kosten en functionaliteiten, we bespreken alle belangrijke aspecten. 

Helpdesk - WhitepaperHelpdesk - Whitepaper  

Een efficiënte helpdesk is de sleutel tot tevreden klanten en een soepel lopende klantenservice. Of het nu gaat om het snel oplossen van problemen of het bieden van uitstekende ondersteuning, je wilt dat je helpdesk op rolletjes loopt. Hier komt Odoo in het spel. In deze whitepaper ontdek je hoe Odoo je helpdeskprocessen kan transformeren.

Met functies zoals ticketbeheer, klantportals en uitgebreide rapportages zorgt Odoo ervoor dat je klanten de support krijgen die ze verdienen. Klaar om je helpdesk naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder!

 

HRM - WhitepaperHRM - Whitepaper  

HRM, oftewel Human Resource Management, gaat om veel meer dan alleen het aannemen van personeel en het bijhouden van vakantiedagen. Het draait om het optimaal inzetten van talent, het bevorderen van een positieve werkomgeving en het stroomlijnen van personeelsprocessen. Hier komt Odoo in beeld. In deze whitepaper ontdek je hoe Odoo jouw HRM-processen kan verbeteren.

Met functionaliteiten zoals medewerkersbeheer, verzuimregistratie, en evaluaties helpt Odoo je om je team efficiënt te managen en te laten groeien. Benieuwd hoe je HRM met Odoo kunt optimaliseren? Lees dan verder!

Voorraadbeheer - WhitepaperVoorraadbeheer - Whitepaper  

Voorraadbeheer, het klinkt misschien saai, maar het is de ruggengraat van elk bedrijf dat met fysieke producten werkt. Zonder goed voorraadbeheer, geen tevreden klanten en geen soepel lopende bedrijfsprocessen. Hier komt Odoo om de hoek kijken. In deze whitepaper laten we je zien hoe Odoo je voorraadbeheer kan transformeren. Van realtime voorraadtracering tot slimme automatisering en gedetailleerde rapportages. 

Met Odoo heb je alles in huis om je voorraad op rolletjes te laten lopen. Klaar om je voorraadbeheer naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder!

Productie (MRP) - WhitepaperProductie (MRP) - Whitepaper  

Het kiezen van de juiste MRP-software (Material Requirements Planning) is cruciaal voor een gestroomlijnde productie en efficiënt voorraadbeheer. In deze whitepaper vergelijken we Odoo met enkele populaire MRP-systemen: SAP Business One, NetSuite en Microsoft Dynamics.


Elk van deze systemen heeft zijn eigen sterke punten, maar hoe verhouden ze zich tot Odoo? We kijken naar gebruiksvriendelijkheid, kosten, integratiemogelijkheden en specifieke functionaliteiten.


Benieuwd welke MRP-software het beste bij jouw behoeften past?

Kassa - WhitepaperKassa - Whitepaper  

Het kiezen van de juiste kassasoftware is essentieel voor een vlotte en efficiënte winkelervaring. In deze whitepaper vergelijken we Odoo met enkele populaire kassasystemen: Oracle MICROS, Shopify POS, NCR POS, SAP Customer Checkout, Square POS, Clover POS en Lightspeed POS.


Elk van deze systemen heeft zijn unieke voordelen, maar hoe verhouden ze zich tot Odoo? We bekijken aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, kosten, integratiemogelijkheden en specifieke functionaliteiten.


Benieuwd welke kassasoftware het beste aansluit bij jouw behoeften? Lees snel verder!

Verkoop - WhitepaperVerkoop - Whitepaper  

De juiste verkoopsoftware kan het verschil maken tussen middelmatige en uitstekende verkoopresultaten. In deze whitepaper vergelijken we twee toonaangevende systemen: Salesforce en Odoo.


Salesforce staat bekend om zijn uitgebreide functies en krachtige tools, maar Odoo biedt een flexibele en betaalbare oplossing die snel aan populariteit wint. We vergelijken beide systemen op gebruiksvriendelijkheid, kosten, integratiemogelijkheden en functionaliteiten.


Wil je weten welke verkoopsoftware het beste bij jouw bedrijf past? Lees verder en ontdek hoe Salesforce en Odoo zich verhouden!

Whitepaper ERP-vergelijking

ERP vergelijking

ERP Comparison White Paper: Microsoft Dynamics, NetSuite & Odoo. In this white paper, we compare these three ERP systems in terms of functionality, ease of use, adaptability, cost, and support. You will get a clear overview of the strengths and limitations of each system, along with case studies and user experiences. 

Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Agenda App Icon
Odoo Projecten App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Benieuwd naar de kracht van Odoo? Waarom probeer je de demo niet nu: Gratis, Flexibel en Efficiënt?

Probeer hier de Odoo Demo!