Odoo E-learning

Online leren begint eenvoudig met Odoo. Start nu je online e-learning platform.

Contact  Probeer de demo

Odoo E-Learning App Icon Met de Odoo e-Learning App creëer je een digitale leeromgeving om community learning te promoten en kennis te delen.

In de e-Learning omgeving plaats je video's, webpagina’s, presentaties of documenten die op ieder type apparaat terug te kijken zijn. De lessen kunnen, indien gewenst, afgesloten worden met een test en/of certificering. Om de lessen aantrekkelijker te maken, heb je toegang tot meer dan 1 000 000 auteursrechtvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit. 


Odoo E-learning - Wat zijn de E-learning mogelijkheden via Odoo Experts.

Leren is de sleutel naar succes!

E-learning begint hier!

Lesgevers, instructeurs, coaches, managers , onboarding begeleiders , of zelfs eLearning superhelden - zoek niet verder:

Odoo eLearning is het perfect Learning Management Systeem om community learning te promoten , kennis te delen en anderen te inspireren! 

Werf studenten en laat hun vooruitgang zien

Vragen stellen en punten scoren. Deelnemers onthouden meer en kunnen elkaar helpen- Hierbij wordt tijd bespaard om tot een hoger niveau te komen!

Actief inzetten op leren met beoordelingen en certificeringen

Succes meten en feedback krijgen is een makkie met de verschillende beschikbare vragenlijsten. 

Geavanceerde rapportage geeft je inzicht in real-time

Grafieken of tabellen, je vindt de perfecte manier  om inzicht te krijgen in je cursussen en certificeringen, de prestaties van je leerlingen en de inkomsten die ze genereren. Selecteer de statistieken die voor jou relevant zijn, pas vooraf gedefinieerde of aangepaste filters toe en draai of groepeer de resultaten zoals jij dat wilt!

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Website

Odoo Website App Icon

Maak een website, zonder technische kennis. Sleep de Odoo bouwblokken en maak een website in een handomdraai.
 

Forum

Odoo Forum App Icon

Vragen op je cursussen kunnen direct worden gesteeld o het forum en zo bouw je direct een community op.


Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

E-mail Marketing

Odoo E-mail Marketing App Icon

Ontwerp prachtige e-mail campagnes en verstuur ze naar je eigen selecties van contacten. Meet het effect van je campagne en converteer leads.