Odoo MRP Onderhoud

Organiseer en automatiseer alle onderhoudswerkzaamheden in je bedrijf.

Contact  Probeer de demo

Odoo Onderhoud App Icon Met Odoo Onderhoud kun je preventief en correctief onderhoud op apparatuur en werkplekken organiseren en automatiseren. De Onderhoud app integreert zowel met de productie app als met HR, waar het mogelijk is om bedrijfsapparatuur te koppelen aan werknemers.

Met Odoo onderhoud heb je overzicht op alle apparatuur en plan je eenvoudig preventief onderhoud in of reageer je op een onderhoudsverzoek.

Automatiseer preventief onderhoud

Zorg voor een optimale productie

Odoo berekent standaard analyses om je te helpen preventief onderhoud te plannen. Dit zijn analyses, inclusief gemiddelde tijd tot falen (MTBF), gemiddelde tijd tot reparatie (MTTR) en verwachte volgende datum van falen. Odoo geeft je de tool om de planning van preventief onderhoud automatiseren.

Organiseer onderhoudsverzoeken

Houd overzicht op je werk

Houd gemakkelijk de voortgang van onderhoudsverzoeken bij met de Kanban-weergave. Gebruik de onderhoudskalender om activiteiten te organiseren en plannen. Het onderhoudsteam versleept eenvoudig de aanvragen van links naar rechts en klaar is het werk. Zo makkelijk is het om onderhoudsverzoeken te organiseren.

Odoo Onderhoud voor HR

Ook voor het beheer van bedrijfsapparatuur

Registreer welke werknemer welke apparatuur in gebruik heeft. Bij welke leverancier is de apparatuur aangeschaft, wat is de aankoopdatum en serienummer. Al deze gegevens kun je vastleggen in Odoo. 

Plan preventief onderhoud in en zorg dat alle apparatuur optimaal blijft functioneren. Bij een probleem kan de werknemer direct een verzoek voor hulp indienen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Productie

Odoo Productie MRP App Icon

Produceer of assembleer je producten. Produceer op order of op voorraad. Odoo productie heeft  een uitgebreide werkplek controlepaneel-oplossing.
 

Kwaliteit

Odoo Kwaliteit App Icon

Controleer de kwaliteit van binnenkomende goederen of producten die je zelf produceert.  Kwaliteitswaarschuwing direct vanaf je werkplek.
 

PLM

Odoo PLM App Icon

Van een idee tot een product. Met Odoo PLM leg je de levensloop van je product vast en bewaak je de samenstelling, productiewijze en kwaliteit.
 

Voorraad

Odoo Voorraad App Icon

Beheer je complete voorraad in Odoo. Maak meerdere magazijnen, locaties en scan al je voorraad verplaatsingen. Alles met de voorraad app.