OdooVacature verwijzingen

De Odoo app voor het verwijzen van openstaande vacatures door de werknemers.

Contact  Probeer de demo

Odoo Referral App Icon In de huidige competitieve arbeidsmarkt zijn bedrijven altijd op zoek naar effectieve manieren om toptalent aan te trekken en te behouden. Een van die effectieve technieken is het werven via aanbevelingen, waarbij werknemers worden aangemoedigd om hun vrienden en netwerk door te verwijzen naar de vacatures van uw bedrijf. 

Met de Odoo Vacature verwijzingen App kunnen bedrijven hun inspanningen voor het werven van verwijzingen stroomlijnen en betere resultaten behalen.

Odoo Vacaturen Verwijzingen Website

Eenvoudig op te zetten

Iedereen kan het

Het opzetten van een aanbevelingsprogramma kan een ontmoedigende taak zijn, maar met de Odoo Vacature Verwijzingen  App is het een fluitje van een cent. Met de app kunnen bedrijven snel en eenvoudig specifieke verwijzingsprogramma's maken. 

Je kunt de regels van het aanbevelingsprogramma, beloningen en mechanismen voor het volgen van aanbevelingen met slechts een paar klikken instellen. Dit gebruiksgemak bespaart tijd en zorgt ervoor dat het  aanbevelingsprogramma snel operationeel is.

Volg alle aanbevelingen

De Odoo Vacature verwijzingen App biedt een naadloze tracking van aanbevelingen, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk wordt om het succes van hun  aanbevelingsprogramma te volgen. De app houdt elke aanbeveling bij en de status van de aanbeveling is gemakkelijk toegankelijk. Met deze functie kunnen bedrijven snel de beste aanbevelers identificeren en dienovereenkomstig belonen.

Geautomatiseerde beloningen

De Odoo Vacature verwijzingen App automatiseert het toekennen van beloningsproces en zorgt ervoor dat verwijzers hun beloningen snel ontvangen. De app berekent de beloningen die elke verwijzer verdient en stuurt ze automatisch de beloningen, waardoor de werkdruk voor het bedrijf wordt verminderd. Deze automatisering bespaart tijd en elimineert het risico op fouten bij het uitdelen van beloningen.

Odoo Vacature Verwijzingen Beloningen

Meerdere kanalen

De Odoo Vacature verwijzingen app biedt meerdere kanalen, waardoor aanbeveler gemakkelijk vacatures kunnen delen met hun netwerk. Aanbevelers kunnen vacatures delen via e-mail, sociale media of een ander voorkeurskanaal. Deze functie vergroot de kans op meer verwijzingen en zorgt ervoor dat het verwijzingsprogramma een breder publiek bereikt.

The Perfect Tool

Vind het toptalent voor jouw bedrijf
Kortom, de Odoo Referral App is een uitstekende tool voor bedrijven die op zoek zijn naar toptalent door middel van referral recruitment. Dankzij de eenvoudige installatie, naadloze tracking, geautomatiseerde beloningen en meerdere kanalen kunnen bedrijven hun inspanningen voor het werven van aanbevelingen stroomlijnen en betere resultaten behalen. Dus als je op zoek bent naar het aantrekken en behouden van toptalent voor uw bedrijf, probeer dan eens de Odoo Referral App!
 
 

Fully integrated with other Odoo Apps

Employees

Odoo Werknemers Icon

You store all HR information with the employees of your company. You can also manage the contracts concluded with the important date in Odoo.

Website

Odoo Websit Builder Icon

Post all open vacancies on your website. Applicants can easily apply and their application is directly in your pipeline

Recruitment

Odoo Werving en Selectie Icon

Publish your vacancies online and keep track of all positions, vacancies and applications received.