Odoo Enquêtes

Maak waardevolle inzichten met de Odoo Survey App: maak, integreer en automatiseer enquêtes met gemak

Contact  Try the demo

Odoo enquête icon Verzamel waardevolle feedback met de Odoo Enquête App
De Odoo-enquête-app is een krachtige tool waarmee bedrijven waardevolle feedback kunnen verzamelen van hun klanten, werknemers en andere belanghebbenden.  Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies maakt de app het eenvoudig om enquêtes te maken, te verspreiden en te analyseren. 

Odoo Enquête aanmaken

Maak eenvoudig enquêtes

Easy and fast

De Odoo-enquête-app maakt het eenvoudig om specifieke enquêtes te maken die passen bij wat jij nodig hebt. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je snel enquêtes maken met verschillende soorten vragen, waaronder meerkeuzevragen, beoordelingsschalen, open vragen en meer. 

Je kunt ook aangepaste merk- en ontwerp-elementen aan je enquêtes toevoegen om ze er professioneel en merkonafhankelijk uit te laten zien.


Integreer met andere Odoo App

De Odoo-enquête-app is volledig geïntegreerd met andere Odoo-apps, zoals CRM, verkoop en HR. Zo kun je eenvoudig feedback verzamelen van je klanten en medewerkers en deze gebruiken om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Je kunt ook de antwoorden op enquêtes in realtime volgen en gedetailleerde rapporten genereren om waardevolle inzichten in je bedrijf te krijgen.

Geavanceerde functies voor complexe enquêtes

De Odoo-enquête-app wordt geleverd met geavanceerde functies zoals logica voor overslaan, quota's en voorwaarden, waarmee je complexe enquêtes kunt maken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je bedrijf. Met logica voor overslaan kun je respondenten verschillende vragen stellen op basis van hun eerdere antwoorden, terwijl quota ervoor zorgen dat je een evenwichtige weergave van antwoorden krijgt. Met voorwaarden kun je regels instellen voor wanneer specifieke vragen worden weergegeven of verborgen op basis van eerdere antwoorden.

Odoo Enquêtes overzicht

Automatiseer de distributie van enquêtes

Met de Odoo-enquête-app kun je het distributieproces van enquêtes automatiseren door enquêtes automatisch naar klanten en werknemers te sturen op basis van specifieke triggers, zoals een voltooide aankoop of een nieuwe aanwerving. Dit zorgt ervoor dat je op het juiste moment en van de juiste mensen feedback verzamelt, zodat je op gegevens gebaseerde beslissingen kunt nemen die uw bedrijfsprestaties verbeteren.

A Powerfull Tool

Voor ieder doel een Odoo Enquête

Kortom, de Odoo-enquête-app is een krachtige tool voor bedrijven die feedback en inzichten van hun klanten en werknemers willen verzamelen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde functies is het een uitstekende keuze voor bedrijven van elke omvang en uit elke branche. Door gebruik te maken van de kracht van de Odoo-enquête-app, kunt u waardevolle inzichten verkrijgen die u helpen datagestuurde beslissingen te nemen en je bedrijf te laten groeien.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Recruitment

Odoo Werving Selectie App Icon

Publiceer je vacatures online en hou controle op alle functies, vacatures en ontvangen sollicitaties.

 

Marketing

Odoo Marketing Automation Icon

Lead nurturing doe je met Marketing Automation. Je kunt niet alles zelf doen, dus zorg dat Odoo automatisch voor je campagnes afwerkt.

Website

Odoo Website App Icon

Maak een prachtige website in een handomdraai. Sleep je bouwblokken op je website en ga van start met je bedrijf.

Email Mark.

Odoo E-Mail Matrketing App Icon

Je e-mail marketing campagnes kun je automatiseren met Marketing Automation. Meet je reacties op je campagnes.