Odoo Point of Sale (Kassa)

Zet het op binnen enkele minuten, verkoop binnen enkele seconden.
Geschikt voor ieder apparaat.

Contact  Probeer de demo

Odoo Kassa App Icon Odoo Point of Sale is gebaseerd op een interface die ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Door de flexibiliteit kun je Odoo POS zo configureren dat het aan je precieze behoeften voldoet.

Odoo POS synchroniseert volledig met de Odoo Voorraadbeheer App. Iedere transactie van het POS wijzigt in realtime de beschikbaarheid van producten. Ook kun je gebruik maken van loyalty-programma's. Het identificeren van je klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's.

Odoo Kassa - Wat zijn de kassa mogelijkheden via Odoo Experts.

Alles wat uw winkel nodig heeft

Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding. Gebruik de Odoo Kassa vervolgens overal en altijd.

Hoewel er een internetverbinding vereist is om het verkooppunt te starten, blijft het volledig operationeel mocht het internet wegvallen.


Blijf in contact met je klanten

En zorg dat ze blijven terugkomen met loyaliteitsprogramma's.

Beloon trouwe klanten met punten, cadeaus en kortingen met het Odoo Loyalty-programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het identificeren van je klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's voor je klanten.

Geïntegreerd Voorraadbeheer

Real-time controle & nauwkeurige prognoses

De Odoo Voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. Je kunt in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen.

Bovendien is het POS compatibel met Odoo eCommerce. Het is niet nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee apps, waardoor je, je volledig kunt richten op de ontwikkeling van jouw  omnichannelbedrijf.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

Voorraad

Odoo Voorraad App Icon

Meerdere magazijnen, voorraadlocaties, barcode scanning. Je complete supply-chain beheer je eenvoudig met voorraadbeheer van Odoo. 

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Maak met één klik een factuur vanaf de kassa.
 

 

Boekhouding

Odoo Bokehouding App Icon

Alle kassaorders worden na de kassa-afsluiting direct verwerkt in je boekhouding. Winkel dicht, direct klaar en geen extra werk meer.