Odoo Projectmanagement

Beheer je projecten, verdeel taken, werk samen en maak je project tot en succes.

Contact  Probeer de demo

Odoo Projecten App Icon Met de Projectmanagement App van Odoo beheer je jouw projecten volgens de Agile methode. Met de drag and drop-functionaliteit pas je de fase van een taak simpel aan en kun je instellen wie en bij welke fase wordt  geïnformeerd.

Hierdoor houd je zicht op de werkdruk en de voortgang van projecten. Je kunt eenvoudig deadlines instellen en de planning van je teams controleren. De voortgang van projecten wordt beheerd binnen het Kanban-board en dit voorkomt het missen van deadlines.

Odoo Projecten Kanban weergave

Agile projectmanagement

Projectprestatie en beschikbaarheid van werknemers

Plan je team in op projecten terwijl je rekening houdt met vakanties van je werknemers. Plan vooruit met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in. Vergelijk prognoses met echte urenstaten voor een toename in winstgevendheid.

Flexibel projectbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

Vereenvoudig uw processen en verbeter de samenwerking tussen medewerkers. Verdeel uw project in hapklare taken en wijs ze toe aan het team voor verbeterde samenwerking.

Maak aangepaste fases voor ieder project om de workflow  te vereenvoudigen en verbeter algemene projectefficiëntie.

Leg alle communicatie vast bij de projecttaken

De Odoo chatter is je vriend
Voeg korte notities of bestanden aan een taak toe en blijf verbonden met je team. Je hoeft niet langer eindeloze vergaderingen bij te wonen om op de hoogte te blijven van je  projecten. Communiceer via de Odoo chatter, of gebruik de live chat — allemaal binnen een dezelfde interface!

Gewerkte tijd en documenten integratie

Hou de gewerkte tijd nauwkeurig bij

Met de integratie van de urenstaten kan door werknemers gespendeerde tijd direct op taken binnen een project worden geschreven. Hierdoor kan aan een project bestede tijd simpel worden gefactureerd aan de klant.

Deel je documenten

Via de chatter functionaliteit kun je eenvoudig documenten delen en direct bespreken met collega’s of klanten. De

Projectmanagement App vereenvoudigt je processen en verbetert de samenwerking tussen medewerkers.  Door de aangepaste fases voor ieder project vereenvoudig je het overzicht en verbeter je algemene projectefficiëntie.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak een prachtige website in een handomdraai. Sleep je bouwblokken op je website en ga van start met je bedrijf

Urenstaten

Odoo Urenstaten App Icon

Waar gewerkt wordt...leg je de gewerkte tijd vast. Zet de timer aan op de taken waaraan je werkt en je urenregistratie is zo geregeld.

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Van lead, naar verkoopkans, naar offerte, naar order, naar factuur. In 5 klikken van een kans nar een factuur. Hoe cool is dat! 

Helpdesk

Odoo Helpdesk App Icon

Maak helpdesk teams aan voor de eerste lijn support. Koppel projecten en urenstaten direct aan je helpdeskticket.

Documenten

Odoo Documenten App Icon

Beheer al je projectdocumenten op een centrale plek in Odoo. Deel documenten intern en extern.