Odoo Documenten (DMS)

Digitaliseer, beheer en deel je documenten met collega's en relaties.

Contact  Probeer de demo

Odoo Documenten App Icon Met  Odoo Document Management Systeem heb je volledige controle over je documentenflow, van collega's, klanten en leveranciers.

Odoo DMS zorgt ervoor dat documenten worden opgeslagen op een centrale plek. Die kan gedeeld worden met gebruikers op basis van gebruikersrechten van afdelingen of personen. Documenten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan berichten die worden verstuurd via Odoo.

Odoo Documenten Hoofdscherm

Document management

Stroomlijn de documentenflow

Profiteer van de volledig geïntegreerde goedkeuring, controle en validatieprocessen met activiteiten, de chatter en actieregels zodat je er zeker van bent dat alles gedaan wordt door de juiste persoon op de juiste moment.

E-mail gateway

Via de e-mail gateway worden facturen automatisch aangemaakt vanuit een gescand document of rechtstreeks vanuit de leverancier zijn e-mail.

Werk samen met je team, klanten en leveranciers

Link documenten aan collega's, klanten of leveranciers. Deel bestanden en openbare mappen met je klanten en laat ze rechtstreeks documenten importeren.

Maak gebruik van e-sign

Verspil geen tijd aan het printen en scannen van documenten die iemand moet ondertekenen, wijs ze toe aan de juiste persoon, laat ze ondertekenen en stuur ze direct terug.

Documenten in batch verwerken

Werk in batch door goedkeuring te vragen, folders te wijzigen, te labelen en meerdere bestanden in één keer toe te wijzen in plaats van één per één.

Al je documenten centraal beschikbaar

De Odoo Documenten App geeft de gebruiker de mogelijkheid om documenten te uploaden, aan te vragen of om een URL-link toe te voegen die gedeeld kunnen worden met collega’s of externe contacten.

Binnen de Odoo DMS App worden documenten gesorteerd in mappen die  toegewezen kunnen worden aan afdelingen of personen. De mappen kunnen ook worden voorzien van labels die kunnen worden geselecteerd om het filteren op bestanden in een map te vereenvoudigen. Via het instellingenmenu kan de mappenstructuur worden aangepast, kunnen de labels en de gedeelde links worden beheerd. 


 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Boekhouding

Odoo Boekhouding App Icon

Ontvang via de e-mail gateway je leveranciersfacturen digitaal. Vraag om goedkeuring en laat Odoo de factuur aanmaken.
 

E-sign

Odoo E-Sign App Icon

Deel documenten voor ondertekening. De DMS-software van Odoo ondersteund digitaal onderkening van je documenten.

Personeel

Odoo Werknemers App Icon

Arbeidscontracten en andere HR documenten kun je digitaal laten ondertekenen en centraal opslaan.
 

Projecten

Odoo Projecten App Icon

Deel al je projectinformatie eenvoudig door je documenten te koppelen in de DMS-software van Odoo.