Odoo Verlof

Online HR verlofregistratie die de werknemers zelf kunnen beheren.

Contact  Probeer de demo

Odoo Verlof App Icon Met de Verlof App van Odoo beheer je alle verlofdagen van werknemers. Zij kunnen zelf hun verlof aanvragen, welke kan worden goedgekeurd door een teamleider of manager.
Alle goedgekeurde verlofdagen zijn in een agenda direct zichtbaar en worden verminderd op de totale toegekende hoeveelheid. Teamleiders hebben de bevoegdheid om aanvragen goed te keuren en de App geeft teamleden de vrijheid elkaars aanvragen te kunnen zien na goedkeuring. Daarnaast is het mogelijk om afwezigheid door ziekte te registreren.

Beheer Verlofdagen van werknemers

Vereenvoudigde opvolging van verlofaanvragen.

Houd de vakantiedagen bij van elke werknemer. Werknemers voeren hun verzoeken in, managers keuren ze goed en bevestigen de aanvraag in een paar klikken. De agenda van elke werknemer is meteen bijgewerkt.

Om georganiseerd te blijven en een makkelijke taakverdeling te hebben tijdens afwezigheden van collega's krijgen managers een compleet overzicht van wie aan- en afwezig is in hun team.

Verlof goedkeuren of afkeuren

Handel alle verzoeken van je werknemers af

Sta werknemers toe hun vakantiedagen zelf aan te vragen, en wordt per email geïnformeerd over elke nieuwe aanvraag. Beslis om ze goed te keuren of af te keuren, en voeg een aantekening toe om je beslissing aan de werknemers uit te leggen.

Plan vooruit

Gemakkelijke tool voor rapportages

Met een enkele muisklik rapporten voor elke verlofaanvraag genereren, gespecificeerd op type aanvraag, werknemer, afdeling en zelfs het hele bedrijf. Analyses uitdraaien over de verlofdagen van werknemers en toekomstige verlofdagen inplannen om ervoor te zorgen dat de productiviteit op het hoogste niveau gegarandeerd blijft.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Werknemers

Odoo Werknemers App Icon 

Werknemers zijn de basis voor alles wat moet worden uitgeverd in je bedrijf. Maak werknemers aan een koppel hun werkrooster en verlof.

Projecten

Odoo Projecten App Icon

Maak projecten aan en bereken de bestede tijd door aan je klant. Meerdere werknemers kunnen werken aan een proiect en hierop tijd registreren.

Buitendienst

Odoo Buitendienst App Icon

Moet het werk op locatie worden uitgevoerd? Dat kan met Odoo Buitendienst. Plan je werknemers in op het buitendienst project.

Planning

Odoo Planning App Icon

Maak een overzichtelijke planning van alle werkzaamheden. Wie doet wat en wanneer. Maar ook, wanneer iemand met verlof is, is inzichtelijk.